Το Καλάθι σας είναι άδειο.


Γιατί...Alfa Medical Solutions ;

Εμπειρία και εξειδίκευση στο Ιδιωτικό Ιατρείο

Από το 2003 δραστηριοποιούμαστε στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών ιατρείων και ιατρικών κέντρων όλων των ειδικοτήτων. Σημερα περισσότερα απο 1000 ιατρεία μας εμπιστεύονται για την άμεση κάλυψη των αναγκών τους

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Εντάσσοντας την σύγχρονη τεχνολογία σε όλες μας τις εσωτερικές διαδικασίες διαχείρισης του πελατολόγιου μπορούμε, κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με τον γιατρό, να έχουμε την πλήρη εικόνα της μεταξύ μας συνεργασίας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να τον βοηθήσουμε να επιλέξει τα σωστά προϊόντα, στις σωστές ποσότητες και στις συμφωνημένες τιμές. Μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στην εταιρική μας ιστοσελίδα ο ιατρός αποκτά πρόσβαση στο ιστορικό του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Ολοκληρωμένος κατάλογος προϊόντων

Με περισσότερα από 4500 προϊόντα, ικανά να καλύψουν κάθε τακτική ή έκτακτη ανάγκη ακόμη και του πιο απαιτητικού ιδιωτικού ιατρείου. Ο κατάλογος αυτός εμπλουτίζεται διαρκώς, μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης των νέων αιτημάτων κάθε ιατρείου και της παρακολούθησης  των εξελίξεων της ιατρικής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Μέσω καθημερινής παρακολούθησης της κίνησης των προϊόντων και της αγοράς, διατηρούμε τα αποθέματα μας στα επίπεδα που μας επιτρέπουν να εκτελούμε άμεσα και με πληρότητα κάθε παραγγελία.

Δέσμευση για διαρκή βελτίωση της ποιότητας

Καταγράφοντας και αξιοποιώντας τα αιτήματα των πελατών δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις συνεργασίες μας.  Μάλιστα, για την διασφάλιση της ποιότητας, η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 (icon ISO9001) και διαθέτει πιστοποίηση την συμμόρφωση της με την ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348 περί Ορθής Διακίνησης Ιατροτεχνολογικών Προιόντων (icon ΥΑ1348).