0
Σύνολο 0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €

Δωρεάν Αποστολή

Για αγορές ανω των
45€/100€ (Αθήνα/Επαρχία)

To νέο μας Ηλεκτρονικό Κατάστημα,  βρίσκεται υπό κατασκευή και θα είναι σύντομα κοντά σας

 Στο υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα, κάποια από τα είδη μας πιθανόν

  • Να έχουν καταργηθεί
  • Να έχουν αλλάξει τιμή
  • Να έχει αλλάξει η κατηγορία ΦΠΑ
  • Να μην έχουν διαθεσιμότητα

 

Μπορείτε ωστόσο να περιηγηθείτε και να βάλετε την παραγγελία σας.

Άμεσα θα επικοινωνήσει συνεργάτης της εταιρείας  μας για διευκρινήσεις.

Γιατί να επιλέξετε Alfa Medical Solutions!

100%
Εμπειρία και εξειδίκευση στο Ιδιωτικό Ιατρείο
100%
Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση
100%
Ολοκληρωμένος κατάλογος προϊόντων
100%
Διαθεσιμότητα προϊόντων
100%
Δέσμευση για διαρκή βελτίωση της ποιότητας

Εμπειρία και εξειδίκευση στο Ιδιωτικό Ιατρείο

Από το 2003 δραστηριοποιούμαστε στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών ιατρείων και ιατρικών κέντρων όλων των ειδικοτήτων. Σημερα περισσότερα απο 1000 ιατρεία μας εμπιστεύονται για την άμεση κάλυψη των αναγκών τους.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Εντάσσοντας την σύγχρονη τεχνολογία σε όλες μας τις εσωτερικές διαδικασίες διαχείρισης του πελατολόγιου μπορούμε, κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με τον γιατρό, να έχουμε την πλήρη εικόνα της μεταξύ μας συνεργασίας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να τον βοηθήσουμε να επιλέξει τα σωστά προϊόντα, στις σωστές ποσότητες και στις συμφωνημένες τιμές. Μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στην εταιρική μας ιστοσελίδα ο ιατρός αποκτά πρόσβαση στο ιστορικό του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Ολοκληρωμένος κατάλογος προϊόντων

Με περισσότερα από 4500 προϊόντα, ικανά να καλύψουν κάθε τακτική ή έκτακτη ανάγκη ακόμη και του πιο απαιτητικού ιδιωτικού ιατρείου. Ο κατάλογος αυτός εμπλουτίζεται διαρκώς, μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης των νέων αιτημάτων κάθε ιατρείου και της παρακολούθησης  των εξελίξεων της ιατρικής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Μέσω καθημερινής παρακολούθησης της κίνησης των προϊόντων και της αγοράς, διατηρούμε τα αποθέματα μας στα επίπεδα που μας επιτρέπουν να εκτελούμε άμεσα και με πληρότητα κάθε παραγγελία.

Δέσμευση για διαρκή βελτίωση της ποιότητας

Καταγράφοντας και αξιοποιώντας τα αιτήματα των πελατών δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις συνεργασίες μας.  Μάλιστα, για την διασφάλιση της ποιότητας, η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και διαθέτει πιστοποίηση για την συμμόρφωση της με την ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348 περί Ορθής Διακίνησης Ιατροτεχνολογικών Προιόντων . Επίσης εφαρμόζουμε ενα σύστημα διαχείρισης συμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και έχουμε συνάψει σύμβαση με εγκεκριμένο φορέα (Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ) για την ανακύκλωση του Ιατρικού Εξοπλισμού που εισάγεται απο την εταιρεία μας.

Menus Offcanvas