0
Σύνολο 0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €

Δωρεάν Αποστολή

Για αγορές ανω των
45€/100€ (Αθήνα/Επαρχία)

To νέο μας Ηλεκτρονικό Κατάστημα,  βρίσκεται υπό κατασκευή και θα είναι σύντομα κοντά σας

 Στο υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα, κάποια από τα είδη μας πιθανόν

  • Να έχουν καταργηθεί
  • Να έχουν αλλάξει τιμή
  • Να έχει αλλάξει η κατηγορία ΦΠΑ
  • Να μην έχουν διαθεσιμότητα

 

Μπορείτε ωστόσο να περιηγηθείτε και να βάλετε την παραγγελία σας.

Άμεσα θα επικοινωνήσει συνεργάτης της εταιρείας  μας για διευκρινήσεις.

Η εταιρεία μας

Η Alfa Medical Solutions-Κ. Αδαμοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ, είναι μια εμπορική επιχείρηση που από το 2003 δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Ιατρικών. Κύριο αντικείμενό της είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή Υγειονομικού υλικού και Ιατρικού εξοπλισμού σε Ιδιωτικά ιατρεία, Διαγνωστικά κέντρα και Κλινικές ενώ συνεργάζεται με επιτυχία και με αρκετούς πάροχους της Δημόσιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Από την δημιουργία της το 2003, επένδυσε στην άμεση πώληση, τη σύγχρονη τεχνολογία και τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, εστιάζοντας παράλληλα στην πλήρη και ενημερωμένη γκάμα προϊόντων, στη διαθεσιμότητα τους και στο άψογο service. Το αποτέλεσμα ήταν, με σταθερά ανοδική πορεία, να εδραιωθεί και σήμερα να είναι μία από τις νεαρότερες εταιρείες του χώρου που αριθμεί πολύ μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.


Η Alfa Medical Solutions, διαθέτει πλήρη γκάμα υγειονομικού υλικού και εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία Δερματολόγους, Ορθοπεδικούς, Μικροβιολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς, Γυναικολόγους, Γενικούς Χειρουργους, Ακτινολόγους, Γαστρεντερολόγους, Παιδιάτους, Φυσιάτρους, Φυσιοθεραπευτές, Πολυιατρεία, Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Γενικές Κλινικές, ΜΦΗ, Αθλητικά Σωματεία, Ιατρεία Εργασίας, Κτηνιατρεία, Κέντρα Υγείας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Υπουργεία, ΔΕΚΟ και πολλούς άλλους χωρους υγείας.


Τα προϊόντα προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Σταθερές και μακροχρόνιες είναι οι συνεργασίες, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ιατροτεχνολογικών προϊόντων: 3M, Johnsons & Johnsons, Becton & Dickinson, Lohmann & Rausher, BBraun, Polymed, Penine, Pharmaplast, Unomedical, Aptaca, Dr Schumacher, Sarstedt, Mesorelle, Hartmann, Bode-Hambourg, KAI Medical, Knittel Glass, Merck, Roche, Romed, SONY, Spencer, Teleflex, Portex, Artsana, Pic Indolor, Novak M, Promat, Novex, Labline, Heine, Riester, Hilbro, Littmann, Omron, Sissel, Luxo, Brumill, Seca, Kern. Ενώ κάθε χρόνο στην λίστα των συνεργαζομενων κατασκευαστικών οίκ προστίθενται νέες συνεργασίες με νέας τεχνολογίας προϊόντα, καλύτερης ποιότητας και πιο ανταγωνιστικά.

Menus Offcanvas